PROGRAMMER

ANEKDOTER FRA KLIPPEØEN

 

Bornholm har en helt særlig historie, som vi skal værne om og sørge for at videregive. I denne programrække tager vi hul på Bornholms fascinerende historie, både de store og de små historie.

 

Vi besøger historiske steder og får en kyndig introduktion til lokaliteten af en person med tilknytning til stedet. Vi kommer også til at sætte fokus på særlige historiske personligheder, og hvilken tilknytning de har haft til øen.

POLITIK PÅ BORNHOLM

 

 

Politik til dig; fra Bornholm - relevant for Bornholm. Øens TV følger med i hvad der foregår i det politiske liv på Bornholm.

 

Vi er med til de forskellige politiske arrangementer på øen, samt får ved lejlighed en opdatering på de aktuelle arbejdsområder fra lokal-politikerne.

KUNST PÅ ØEN

 

Vi inviterer lokale kunstnere i studiet til en snak om kunst, udtryk, inspiration og liv. Kunstnerne giver en lille smagsprøve på deres kunst. I andre tilfælde inviteres vi på besøg i kunstnernes atalier og får lov til at følge med i deres arbejdsproces, mens der reflekteres over både stilart og kunsthistoriske referencer. Vi kigger også indenfor på de forskellige udstillinger på øen.

 

Vi lægger vægt på at portrættere en udseendesmæssigt varieret gruppe af kunstudtryk i udsendelserne, så de ikke kun begrænses til f.eks. malere.

 

Inges Hjørne

TV fra bornholmere - til bornholmere!

 

Pastor Emerita Inge Lorentzen inviterer gæster i studiet til hverdagsfilosofiske snakke om alt mellem himmel og jord.

 

Det siges at "alderdom er den hårdeste af alle domme", men Inge Lorentzen vælger i stedet at se på al den visdom og erfaring et langt og spændende liv giver.

 

Al den visdom tager hun med, når hun møder sine gæster til en snak om livet.

 ØENS TV

           HELE BORNHOLMS LOKAL-TV

  • Facebook Round
  • YouTube Black Round

ØENS TV

Åbogade 9

3760 - Gudhjem

Kontaktperson: Andreas Pihl

E-Mail: oenstv@gmail.com