Ugens udsendelser

Se ugens  programmer her. Du kan klikke på linket neders under disse 4 videoer og finde henholdsvis alle Kunst på Øen og alle Inges HJørne. Du kan også søge på youtube under Øens TV og eventuelt med medvirkende da der er mange forskellige kategorier af udsendelser.

 

Kunst på Øen

Tilde Lerche Engstrøm

Tilde Lerche Engstrøm har en stor alsidighed i sin tilgang til den bildende kunst, som kommer til udtryk i hendes malerier, tegninger og keramik. Hun sætter også sit præg på øens børn gennem sine mange undervisningsprojekter. Mette Zacho besøger kunstneren i atelieret i Årsdale og ser bl.a på den seneste serie af drømmeagtige billeder, inspireret af de bornholmske omgivelser. 

Byvandring med Torsten Sletskov i Hasle del 6.

find de første 5 udsendelser på youtube.

Bornholms Historie med Finn Kjærulff Hansen:

I denne udsendelsesrække vil historikeren Finn Kjerulff Hansen se nærmere på Bornholms ældre historie, nærmere bestemt fra godt år 0 op til ca. 1200. Han tager udgangspunkt i det, vi alle kan se her på øen, bla. rune- og bautasten, kilder, tilflugts- og andre borge, kirker, gårde, udgravningssteder og sognegrænser. Herudfra kommer han med nogle bud på, hvordan samfundet så ud den gang, og hvad man tænkte og tilbad. I denne uge er det om de Bornholmske Stormænd, del 10.

Ø-arkivets Julekalender Dag 17-24.

Camilla, Amanda og Mette fra Ø-arkivet skiftes til at åbne den gamle kuffert og fortælle om et spændende arkivalie fra samlingerne. Hér får du mulighed for at se den første uges kalenderlåger samlet. Årets video-julekalender er lavet i samarbejde mellem Bornholms Ø-arkiv og Øens TV.

 ØENS TV

           HELE BORNHOLMS LOKAL-TV

  • Facebook Round
  • YouTube Black Round

ØENS TV

Åbogade 9

3760 - Gudhjem

Kontaktperson: Andreas Pihl

E-Mail: oenstv@gmail.com